Papendrecht, november 2018

Donderdag 1 november was er weer een gezellige avond georganiseerd voor alle Business Club leden. De opkomst was net als de vorige keer weer hoog. Dit keer werden de leden getrakteerd op presentatie van de Papendrechtse gebroeders Jesper en Peter die twee eigen “Paap” biertjes hebben gebrouwen. Natuurlijk werd er niet alleen verteld over het proces van het bierbrouwen, over hun passie en missie maar kon er ook geproefd worden van de beide smaken. De smaken werden goed ontvangen en de mening over beide biertjes waren zeer positief. Naast deze presentatie heeft Lonneke Michielse, het eerste private lid van Business Club vv Papendrecht de eer gehad om het nieuwe ledenbord in de bestuurskamer van VV Papendrecht te onthullen. Dit bord en ook het bord dat in de kantine hangt zijn aangeboden door Wim van Swieten en we zijn hem daar ontzettend dankbaar voor. Het is een prachtig bord geworden waarop al vele logo’s gedrukt staan. Natuurlijk is er nog ruimte voor veel meer logo’s en we roepen dan ook iedereen op om in het eigen netwerk te kijken naar potentiele leden.

Gert van Wijngaarden is door Bram Blom namens Business Club vv Papendrecht en VV Papendrecht  bedankt voor zijn jarenlange steun aan de vereniging. Spontaan gaf hij aan ook lid te willen zijn van Business Club vv Papendrecht en door te gaan met het steunen van de Club.

Naast de gezellige gesprekken was er ook muziek. Oud VV Papendrechter Ron de Vos speelde de gehele avond leuke nummers op zijn mondharmonica.

Ron is een fantastische muzikant en zijn muziek maakte de avond af.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de aanwezigheid en we zien graag jullie aanmelding voor 22 november tegemoet wanneer we het gaan opnemen in een schietduel tegen de business club van PKC en Drechtstreek. Hopelijk tot dan!!

Bekijk de foto’s